Bunyolada 2017
Aquest 18 d'octubre com és tradició a l'APIMA del CEIP Son Basca hem organitzar la bunyolada per celebrar amb tots els alumnes del centre la festa de les verges, una de les festes més antigues de Mallorca i que s'aprofita per menjar els bunyols.
Els bunyols, que també es mengen molt per Quaresma, són un plat molt característic de la gastronomia mediterrània: al Marroc són anomenats “sfeudj”, a Algèria i Túrquia se’ls denomina “lokma”, a Grècia són coneguts com “lukumades” i a Egipte se’ls coneix com a “lokume”.
Des de l'APIMA volem agrair un any més la col·laboració que hem tingut de les famílies sense les quals això no seria possible i a tots els voluntaris i voluntàries (mares, pares, padrins i padrines) que heu pogut ser aquest dimecres matí a l'escola per coure i repartit els bunyols.
També agrair a s'ESPLET que ens ha proporcionat les patates, ingredient fonamental per poder fer els bunyols i la col·laboració de Goethe SA que ens ha proporcionat tot el refresc.
Molts d'anys i fins l'any que ve!
Comentaris