ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2022-23

DARRER DIA PER INSCRIPCIONS: 23 DE SETEMBRE 

Les activitats extraescolars són un servei de l’APIMA en coordinació amb el centre. Enguany vàrem distribuir una enquesta entre les famílies per tal de dissenyar un programa enfocat a les vostres preferències, tant per als infants com també per als adults ;-p.

Clica sobre EL TÍTOL DE L'ACTIVITAT i s'obrirà l'enllaç on trobaràs la informació necessària per posar-te en contacte amb la persona responsable de l'activitat i apuntar-te. 

Que ho gaudeixis!!!!

Una mamà de l'escola, na Lurdes Coiro, ajudarà a la introducció a la meditació per als infants. 
I com que ha estat una de les activitats més demandades pels pares també hi haurà sessions en família per a què infants i pares gaudim junts de la meditació.
Telf. contacte: 622 47 55 85

Un clàssic a Son Basca per a tots els que vulguin repetir, i engrescant per als qui vulguin començar.

Enguany recolzats per ALES tendrem grups d'anglès per franges d'edat. 
I també hi ha speaking per als adults ;-)

Na Pilar iniciarà els pares al ioga, una de les activitats més demandades.
 
Un clàssic a Son Basca per a tots els que vulguin repetir, i engrescant per als qui vulguin començar.

TEATRE (aquesta activitat no té enllaç)
N'Elisabet, un dels joves talents poblers de les arts escèniques, acompanyarà a tothom qui li agradi l'apassionant món del teatre.
Contactar directament amb n'Elisabet al 661 56 02 10.

L'escola de circ NOAR ens introduexi al fabulós món del circ. El preu són 30€ al mes i els socis de l'APIMA tendran un 20% de descompte.

Repetim activitat de l'any passat que va agradar molt.

Introduim una nova activitat: el ball en línia per aquells infants que els agradi remenar els ossos.


**AVÍS ASSEGURANÇA**
Per norma general cada escola té una assegurança que cobreix les activitats fins a les 17h. Ara bé, l'assegurança només cobreix a les famílies inscrites en el centre. 

Famílies de Son Basca
Les activitats fins a les 17h estan cobertes per l'assegurança de l'escola. A partir de les 17h Play & Speak, Ioga i Robotix tenen assegurança. Ball en línia, Circ (17-18h) i Teatre (17h-17.30h) no en tenen. Esteim gestionant amb FAPA una assegurança especial (creim que seran uns 3€ amb un sol pagament i cobrirà per a tot el curs, però esteim pendents de que ens ho confirmin). 

Famílies d'altres escoles
Les famílies d'altres escoles que també participin d'activitats a Son Basca també hauran d'agafar aquesta assegurança, independentment de l'horari de l'activitat. 

**COL·LABORACIÓ COORDINADORA APIMAS**
Les famílies d'altres escoles que siguin sòcies APIMA tendran el mateix descompte que el que tenen els socis de l'APIMA DE SON BASCA. D'aquesta mateixa manera, les famílies sòcies de l'APIMA DE SON BASCA que vulguin participar d'alguna activitat a una altra escola, també gaudiran del mateix descompte que apliquen les altres escoles a les seves pròpies APIMAs.

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb l'APIMA.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fes-te soci de l'APIMA