Participació a les VIII Jornades d'Educació de FELGTB

La nostra APIMA ha estat convidada a participar a les VIII Jornades d'Educació de FELGTB que s'han celebrat a Palma aquest 16, 17 i 18 de novembre per aportar la nostra experiència i exemples de bones pràctiques que s'estan treballant actualment en el nostre centre.


Les jornades constitueixen un espai per a la formació i el debat de les polítiques educatives a favor de la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

El programa ha constat de diverses ponències organitzades en meses redones i debats, així como tallers i panells d'experiències. La temàtica general ha estat la prevenció de l'assetjament escolar per raons d'orientació sexual i identitat o expressió de gènere.

S'han exposat exemples de bones pràctiques: experiències i iniciatives que s'estan treballant actualment en centres de les Illes Balears, como són l'escola pública de Son Basca (sa Pobla), i els centres concertats Es Liceu (Marratxí) i Aula Balear (Palma).

Han comptat amb la Conselleria de Presidència amb Convivèxit (Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar) i amb Ibdona (Institut Balear de la dona).


Podeu trobar més informació a la plana web oficial de l'esdeveniment.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fes-te soci de l'APIMA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2022-23

SERVEI D'ESCOLA MATINERA 2022-23