Valoració per part de l'APIMA del curs 17/18

Aquest 17/18 ha estat un curs a on la nostra APIMA ha fet una passa cap endavant per assumir la gestió de les activitats extraescolars, servei de matinera i el servei de monitors del menjador. Hem treballat per ampliar els avantatges dels nostres associats amb el carnet de l’APIMA i potenciar noves formes de participació tant amb les famílies com amb el centre.

Un any més veim amb satisfacció la participació de la gent a les diverses activitats fetes ja siguin com a participants o voluntaris. I pensam que hem de seguir potenciant la participació de les famílies a les nostres assemblees per tal de convertir-les en el veritable motor de l’entitat.

Amb l'escola hem col·laborat amb l'edició de l’agenda del centre, la bunyolada el dia de les verges, la participació a l'hora del codi, la xocolatada de Nadal, el berenar de Sant Antoni, les  portes obertes internes i externes, la  festa de fi de curs amb l’organització del sopar concurs de taules i el gelat fi de curs.

Les famílies s’han implicat molt activament en les diferents propostes:
-       Fogueró de Sant Antoni que aquest any hem dedicat a recollir diners per a la millora de pati.
-       Rua.
-       Setmana de la infància i la joventut que tot i que finalment no s’ha arribat a fer la fira si que s’ha treballat estretament amb l’ajuntament per aportar idees i activitats a la setmana.
-       Sortides familiars:
-       Visita al Palma aquàrium.
-       Sortida a JUNGLE PARC.
-       Excursió a l’illa de sa Dragonera.
-       Formació a famílies:
-       Com educar en la diversitat afectiva sexual.
-       Menors, alcohol i l’estiu amb la Coordinadora d’APIMA de sa Pobla.
-   Els riscos d'internet i les xarxes socials per als menors amb la Coordinadora d’APIMA de sa Pobla.
S’ha convocat una assemblea ordinària, però amb un nou caire. Hem duit l’exposició de “25 grams” de Justícia Alimentària Global i convidat a fer-nos una exposició dels fitosanitaris a l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA). L’assemblea ha acabat amb un arròs pobler per a tots els assistents.

Hem participat a tots els Consells escolars tant del centre com del municipi i hem mantingut diverses reunions de feina a on hem pogut iniciar noves línies de treball.
-       Reunions de coordinació amb el centre.
-       Reunions amb l'ajuntament.
-       Reunions amb la resta d’APIMA’s del poble que ha permès crear la Coordinadora d’APIMA de sa Pobla.
Aportacions de l’APIMA: Des del centre ens feren la petició a l’APIMA per col·laborar amb l’adquisició de material previst al pla de millora de pati i hem aportat els dos tipis i dos rocòdroms horitzontals al pati de primària.
Així com també una reducció de preu a tots els socis de l’APIMA a diferents sortides del curs de tots els nivells.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fes-te soci de l'APIMA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2022-23

SERVEI D'ESCOLA MATINERA 2022-23