ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 20/05/2018


Benvolgudes famílies del CEIP Son Basca,
El proper diumenge 20 de maig celebrarem la nostra assemblea general ordinària i des de la junta de la nostra Associació de Pares i Mares d’Alumnes feim una crida a la participació.
L’Assemblea General Ordinària d’una associació és el màxim òrgan de govern que tenim els associats i les associades, juntament amb la junta directiva. El seu objectiu principal és establir els acords i, alhora, les línies d’actuació i els pressupostos de l’entitat.
Quants més som més projectes i serveis podrem oferir i més forta serà l’entitat.
Entre els punts de l’ordre del dia hi ha el seguiment dels serveis que oferim des de l’APIMA i com bé sabeu aquest curs hem iniciat un canvi de model de gestió que ens agradaria conèixer com el viviu. També des de fa anys vivim amb preocupació l’ús de fitosanitaris als voltants de l’escola i com a associació ens agradaria valorar les actuacions que podríem fer per tal de minimitzar el risc dels seus efectes al dia a dia de l’escola.
Sabem que tots estam molt ocupats i sabem que és una feina un poc desconeguda, però si tots i totes consideram que l’APIMA és necessària per a la nostra escola, és important la vostra participació.
Durant la celebració de l’assemblea hi haurà activitats per als infants. I conclourem l’assemblea amb un DINAR POPULAR d’arròs brut per a totes les famílies associades. Heu de dur els vostres plats, tassons i coberts. Per tal de tenir una previsió d’assistència es requerirà inscripció prèvia que haureu de deixar a la bústia de l’APIMA.
Data límit dijous 17 de maig.
Atentament,
JUNTA DIRECTIVA APIMA CEIP SON BASCA


DOCUMENTACIÓ:

1.- Acta assemblea ordinària 17/05/18.
2.- Acta assemblea extraordinària 17/05/18.
3.- Memòria curs 2016/2017.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2022-23

Fes-te soci de l'APIMA