6º CAMPIONAT DE CÀLCUL ALOHA 2015.
ORGANITZACIÓ I NORMATIVA CAMPIONAT DE CÀLCUL ALOHA MALLORCA 2015

FASE PRÈVIA
Del 20 al 30 d’abril una de les coordinadores d’ALOHA Mallorca es desplaçarà a cadascun dels grups (durant l’horari normal de l’extraescolar) per a fer la prova oficial del campionat

EN QUÈ CONSISTEIX LA PROVA?
És una prova de 70 càlculs. Està dividit per nivell, itinerari i edat. Els alumnes tenen 5 minuts per a resoldre tots els càlculs que puguin. Poden usar l’àbac, fer-ho de forma mental i amb les mans (en el cas d’alumnes KIDS).

INSCRIPCIONS
La participació serà gratuïta per a tots els alumnes. D’aquesta manera, tots participaran a les proves, i rebran una medalla pel fet de participar i si a més son finalistes de Mallorca rebran un trofeu.
Si qualcun alumne es nega a participar (malgrat que les proves només suposen 5 minuts d’una classe normal) podrà fer altres activitats ALOHA durant la realització de la prova i quedarà exclòs de la correcció de les proves.

CLASSIFICACIÓ GENERAL
Una vegada que tots els alumnes d’ALOHA a Mallorca hagin fet la prova de campionat, ALOHA Mallorca corregirà les proves i, farà una classificació general de Mallorca (com els anys anteriors).

ENTREGA DE PREMIS – GUANYADORS GENERALS DE MALLORCA
Els finalistes a nivell regional (els 3 primers de cada categoria de tota l’illa) estaran convidats a una entrega especial que es durà a terme al Centre ALOHA de Palma, dia 10 de maig (diumenge). Rebran el seu trofeu, es faran una fotografia oficial i podran gaudir d’un petit berenar.

QUÈ NECESSITAM DE LES ESCOLES/ACADÈMIES?
  1. Que ens confirmeu la recepció d’aquesta informació, i si teniu dubtes referents a les proves que realitzarem.
  2. Que ens faciliteu si és possible un aula més grossa (sala d’actes o aula magna) per a poder realitzar la prova, així les diferents classes d’ALOHA si coincideixen amb horari poden fer la prova tots junts.
  3. També ens agradaria saber si des de la vostra web/revista escolar/blog es podria anunciar el campionat, així com les classificacions després de saber quins són els finalistes.

De totes formes no us preocupeu, la vostra coordinadora d’ALOHA us anirà avisant de totes les passes que es faran i tornarà a demanar-vos tot allò que necessitem per part vostra, per a una correcta organització. Aquest e-mail és per a donar-vos unes primeres pinzellades de l’organització del campionat d’enguany.

Per a qualsevol dubte o confirmació, podeu dirigir-vos a la vostra coordinadora d’ALOHA.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fes-te soci de l'APIMA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2022-23

SERVEI D'ESCOLA MATINERA 2022-23