SORTIDA GRANJA D'ESPORLES

El proper diumenge 16 d’octubre l’APIMA organitza una sortida a la GRANJA D’ESPORLES. Un antic Palau senyorial ubicat a la Serra de Tramuntana que mostra la cultura mallorquina tradicional, on podrem gaudir d’un dia de convivència tots plegats, rodejats d’un magnífic entorn arquitectònic i paisatgístic.

La Granja disposa d’una zona de pícnic, on dinarem tots junts. Cadascú ha de portar el seu dinar. També s’ofereix la possibilitat de dinar al restaurant (*).

El preu de l’entrada que inclou visita del palau, jardins, i una degustació de productes mallorquins és el següent:

Preu entrada(*):

Nins fins a 4 anys (P3 i P4)

Nins a partir de 5 anys

Adults

Associats

Gratuït

3€

9€

No associats

Gratuït

6€

9€

(*) El preu de l’entrada + menú (arròs brut i escaldums) és de 24€/adult i 12€/nin. En aquest cas l’APIMA també subvencionarà en 3€ els nins de a partir 5 anys de les famílies associades.

Us heu d’inscriure al mateix correu de l’APIMA o al despatx de l’APIMA de 9 a 9:30h. Teniu de termini fins el divendres 14 d’octubre. En la inscripció heu d’indicar el nom del nin que ve a escola, el curs que fa i quants d’adults i nins més l’acompanyaran. Els diners de l’entrada es recolliran el mateix dia de la sortida en el punt de partida. Important: dur els diners justs.

La partida cap a la Granja d’Esporles serà a les 10:15h des de l’aparcament del Polisportiu-CP Son Basca.

Si voleu més informació sobre el lloc que visitarem podeu consultar la web www.lagranja.net

Vos esperam a tots!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fes-te soci de l'APIMA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2022-23

SERVEI D'ESCOLA MATINERA 2022-23