ACTIVITATS EXTRA ESCOLARS 2009-10

Molts de pares i mares del centre som "usuaris obligats" de les activitats extra escolars ja que ens trobam que conciliar la vida laboral en la familiar es gairebé impossible. Per això, s'organitzen activitats amb una finalitat inicial de caire assistencial, no obstant, el gran objectiu d'aquestes activitats, organitzades per el Consell Escolar i l'APIMA del C.P. Son Basca, és intentar oferir una proposta educativa molt variada on infants i joves del centre puguin gaudir i adquirir nous aprenentatges amb una metodologia totalment activa, participativa i, sobretot lúdica.
A continuació presentam el calendari definitiu de l'oferta d'activitats extra escolars per el primer trimestre, si be, es podran realitzar modificacions o incloure altres activitats baix demanda dels pares/mares.


Dilluns

Informàtica (infantil)
Taekwondo
Pintura

Dimarts
Gimnàstica de relaxació

Dimecres

Anglès
Taekwondo

Dijous
Informàtica (primària)
Música

Divendres
Tallers artesanals

L'horari de les activitats es de 16h. a 17h., excepte la dels "Tallers artesanals" que serà de 16h. a 18h. A n'aquesta activitat també poden participar els pares que vulguin ja que es pretén realitzar un taller de fills/es i pares/mares.

Comentaris

Per les activitats organitzades durant el primer trimestre escolar 2009-10 hi ha 90 nins/es inscrits.
Actualment l'oferta d'activitats es dur a terme de dilluns a divendres i consta de 8 activitats.

Entrades populars d'aquest blog

Fes-te soci de l'APIMA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2022-23

SERVEI D'ESCOLA MATINERA 2022-23