CAP DE SETMANA AL PORT DE SÓLLER

A les 9 del matí ens varem trobar a Son Basca i començarem l'excursió al Port de Sóller, després de donar unes voltes finalment trobarem l'Hotel. A les 10.30 els nins començaren a jugar amb els monitors i devers les 11.30 tots a la piscina.
Per la nostra sorpresa el menjar va ser molt bo.
Al capvespre els pares anàrem d'excursió a la Torre Picada i varem fer un poc de "geocaching" (trobarem el tresor), mentrestant els nins jugaren al parc i els hi contaren rondalles.
A les 20 ja ens havíem recuperat i anàrem a sopar. Acabarem la vesprada ballant amb els menuts i amb un poc de combativitat per part de les mares al joc de les cadires (per cert va guanyar na Cati Cladera)
El diumenge i amb el canvi d'hora ens varem reunir a la sala de jocs i va començar un dels jocs més divertits, varem pintar als nins i després ells ens varen pintar a nosaltres, com podeu veure a les fotos, les cares dels pares i mares eren bastant divertides. Després els mes valents entraren a la "piscina climatitzada"??? a fer Aquagym una mitja horeta aproximadament, a les 11 aproximadament, les mamàs es varen convertir amb expertes del ioga i per finalitzar el matí ens varem ensenyar com relaxar-nos juntament amb el nins.
Després de dinar ens varen fer entrega d'obsequis per ser famílies cooperants i les famílies més cooperants foren ... Cantallops - Peré i Crespí - Cladera.

Enhorabona a tots i fins a la pròxima activitat.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fes-te soci de l'APIMA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2022-23

SERVEI D'ESCOLA MATINERA 2022-23