Preparació de Sa Rua - 2009

Aquestes darreres setmanes i més concretament des de el 10 de febrer els socis de l'APIMA hem estat preparant la carrossa per Sa Rua, el temari es "la por", els mestres del C.P. Son Basca varen demanar als nostres fills de què volien anar disfressats i al veure que la majoria dels infants els hi feia il·lusió anar disfressat de "dimoni", "fantasma", "zombies", ... ens varen proposar que la temàtica de la carrossa d'enguany fos “la por".

A l’assemblea general de l’APIMA, alguns membre de l’associació varen proposar la construcció d'un castell amb làpides a la carrossa, així com la "cova dels dimonis", l’olla de la bruixota, ...

Com podeu veure a les fotos, els pares es varen involucrar a la construcció de la carrossa i ens ho varem passar força bé.

Segurament que el dissabte al veure les cares dels nostres fills ens oblidarem de l’esforç que s’ha hagut de fer.

També hem de dir que durant molts dies els mestres, nins i pares hem acudit a l'escola a fer desfresses.

Per tot això, des d’aquí volem agrair a tots els mestres del C.P. Son Basca la seva implicació i l’esforç dedicat per fer realitat aquesta activitat, sense la seva dedicació i il·lusió no serien possible aquest tipus d’activitats.

De fet avui els nins juntament amb els mestres han fet una sortida, per visitar la carrossa, i dues mares desfressades els esperaven.

Aquí teniu el resultat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fes-te soci de l'APIMA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2022-23

SERVEI D'ESCOLA MATINERA 2022-23